Παραμένω ενεργός στην πολιτική

Έχω ενημερώσει τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα ,προ μερικών εβδομάδων, για την πρόθεση μου να μην διεκδικήσω θέση στην ηγεσία του Κινήματος στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Παραμένω ενεργός στην πολιτική, αλλά θεωρώ πως για να προσφέρει κάποιος στον τόπο του και στους ανθρώπους του δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να κατέχει κομματικό αξίωμα.

Έχουμε ξεκινήσει στην Λάρνακα μια προσπάθεια για την υλοποίηση ενός έργου ζωής για εμένα. Την δημιουργία της μονάδας Καθημερινής Φροντίδας Καρκινοπαθών στο νέο κτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο κύριος λόγο της απόφασης μου να μην κατέχω κομματικό αξίωμα τους επόμενους μήνες είναι το γεγονός ότι έχω αναλάβει να συντονίσω τις προσπάθειες μεταξύ του Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λάρνακας-Αμμοχώστου και των συνδέσμων ασθενών για να υλοποιηθεί αυτό το έργο που θα ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας και θα είναι και ένα μνημόσυνο για όσους έχουν φύγει.

Θέτω ως προτεραιότητα την υλοποίηση του πιο πάνω έργου το επόμενο διάστημα και δεν θεωρώ ηθικά ορθό να έχω το οποιοδήποτε κομματικό αξίωμα τους επόμενους μήνες από την στιγμή που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους οργανώσεις και ανθρώποι για να υλοποιήσουμε αυτό το έργο.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα μέλη της νέας ηγεσία της Συμμαχίας Πολιτών που θα προκύψει από το εκλογικό συνέδριο. Παραμένω στην διάθεση τους ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης του Κινήματος.

Ανδρέας Α. Αποστόλου
10 Ιανουαρίου 2020