Στεκόμαστε όλοι στο πλευρό του Δήμου Αραδίππου

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!

Δυστυχώς, και έτσι συμβαίνει ανά το παγκόσμιο, συγκεκριμένες περιοχές έχουν επιβαρυνθεί με περισσότερα κρούσματα από ότι άλλες. Μια από αυτές είναι και ο Δήμος Αραδίππου στην επαρχία μας.

Δεν νοείται όμως από κανένα ούτε να στιγματίζει, ούτε να τσουβαλιάζει ανθρώπους και κοινότητες γιατί είχαν την ατυχία ο ιός να εξαπλωθεί γρηγορότερα σε αυτές.

Δεν θα επιστρέψουμε και θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας επιστρέψει σε εποχές περασμένων αιώνων που δακτυλοδείχνονταν συνανθρώποι μας γιατί ήταν φορείς κάποιας χρονιάς ασθένειας ή ενός ιού.

Λάθη έχουν γίνει, ίσως και συμπεριφορές από ανευθυνότητα ή άγνοια. Αλλά σε αυτό είμαστε όλοι μαζί και κανένας μόνος του.

Και όταν τελειώσει κάποτε αυτό και θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Να μην ξεμείνουμε από ανθρωπιά.

Ορθά αναφέρθηκε και δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες περιοχές της Πατρίδας μας. Ο σκοπός όμως είναι για να προλάβουμε τα χειρότερα και να συνετιστούμε. Και για κανένα άλλο λόγο.

Στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης και όλων των κατοίκων του Δήμου. Θα το περάσουμε όλοι μαζί αυτό!

Ενωμένοι, με Σοβαρότητα και Ανθρωπιά!

#ΘαΤαΚαταφέρουμε