Στηρίζουμε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρνακας

Μια πρωτοβουλία για στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λάρνακας σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιάτικης Δρ. Αδάμο Χατζήπαναγη τώρα που εμείς και τα παιδιά μας είμαστε σπίτι.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν και στηρίζουν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λάρνακας


Θέλουμε να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας που θα νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία μας θα αξιοποιηθούν για την διαρρύθμιση και την αναβάθμιση της αίθουσας παιχνιδιού της Παιδιατρικής Κλινικής. Αν τα έσοδα καλύψουν αυτές τις ανάγκες το υπόλοιπο ποσό θα αξιοποιηθεί για επιπλέον στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε και να βοηθήσετε :

1) Το παιδί σας δημιουργεί μια ζωγραφιά με θέμα #ΘαΤαΚαταφέρουμε – Ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

2) Μας στέλνετε μια φωτογραφία με την ζωγραφιά του παιδιού σας, το όνομα και την ηλικία του στην σελίδα Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation στο Facebook.

3) Μαζί με την ζωγραφιά μπορείτε αν θέλετε να μας δηλώσετε και την εισφορά σας για ενίσχυση του σκοπού μας.

Η πρωτοβουλία είναι σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδιατρικής Δρ. Αδάμο Χατζηπαναγή. Την Πρωτοβουλία συντονίζουν το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και η ακαδημία ποδοσφαίρου ToP_11 Soccer Academy του πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου.
Την πρωτοβουλία υποστηρίζει ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή.

Όλες οι ζωγραφιές θα συμμετέχουν σε έκθεση στην Λάρνακα η ημερομηνία και ο χώρος της οποίας θα ανακοινωθεί. Εκεί θα μπορούν να έρθουν φίλοι και συγγενείς και να αγοράσουν την ζωγραφιά του παιδιού σας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυσης του σκοπού μας.

Όσοι οργανισμοί θέλουν να συμμετέχουν :
Δημόσια σχολεία, ιδιωτικά σχολεία, ακαδημίες, φροντιστήρια, νηπιαγωγεία, ή άλλες εταιρίες μπορούν να μας ενημερώσουν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και να τους ετοιμάσουμε ένα γραφικό με το λογότυπο τους για να το προωθήσουν. Αν επιθυμούν να κάνουν και μια εισφορά είναι καλοδεχούμενη.

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

Μέσα από την σελίδα μας στο Facebook : Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου / Christina Apostolou Foundation.

Στο τηλέφωνο : 99795052 Ανδρέας Αποστόλου (Ανδρέας Α. Αποστόλου).

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου :

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

*Θεωρούμε ότι η στήριξη των κρατικών μας νοσηλευτηρίων και των ασθενών μας είναι υποχρέωση του κράτους. Με αυτή μας την πρωτοβουλία δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την υποχρέωση του Κράτους αλλά να έρθουμε ως αρωγός στο να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα πιο όμορφο για όλα τα παιδιά της Επαρχίας Λάρνακας που θα επισκέπτονται την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.