ΑΝΔΡΕΑΣ

O Ανδρέας Α. Αποστόλου γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 16/7/1986.

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Απόστολου και της Χριστίνας και έχει ακόμη τρεις αδελφούς. Τον Χαράλαμπο, τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο.

Είναι παντρεμένος με την Θεοδοσία Αποστόλου και έχουν δύο παιδιά την Χριστίνα και τον Κωνσταντίνο Αποστόλου.

Φοίτησε στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας από το οποίο αποφοίτησε με γενικό βαθμό 19,9/20. Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά και μόλις ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία σπούδασε με υποτροφία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών.

Μετά την κατάκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου MEng(Master of Engineer) σαν Πολιτικός Μηχανικός και Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο φοίτησε στο Bristol Business School κατακτώντας το δεύτερο του μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc Business Management). Είναι επίσης εγκεκριμένος εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού και μέλος του ΕΤΕΚ.

Εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες.

Ασχολείται ενεργά με την Πολιτική από τα φοιτητικά του χρόνια και σήμερα είναι Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου που ιδρύθηκε εις μνήμη της μητέρας του μετά που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο το 2006.